perjantai 11. tammikuuta 2013

Norjalaissukat


Maksuton suomenkielinen ohje löytyy täältä.
Lanka: Novitan Nalle, molemmat värit vanhoja 150g keriä.
Langanmenekki: Grafiitinharmaata 100g ja luonnonvalkoista 82g.
Puikot: 3,5 sukkikset.

Sukat ovat olleet valmiina jo kolmatta päivää, vasta tänään oli otollinen tilaisuus valokuvaukseen. Molemmat langat ovat lojuneet komerossa vuosikausia, tuo harmaa ainakin 10 vuotta koska olen silloin joskus neulonut siitä palmikkovillapaidan joka on vieläkin satunnaisessa käytössä. Valkoinen on hiukan tuoreempaa, langoissa oli selvästi havaittava paksuusero, harmaa oli valkoista paksumpaa liekö langan koostumus jollakin lailla muuttunut vuosien saatossa. Malli on kiva ja värikkäämmistä iloisemman värisistä langoista olisikin ollut vielä mukavampi neulottava, sukat antavat vähän synkeän mielikuvan. Ohjeen sukat ovat reilusti yli polven pituiset koska se pituus on minusta jotenkin hankala jätin varresta yhden tähtikuvion pois, siltikin sain itselleni polvisukat.Nyt toivottelen kaikille raikasta viikonloppua ja lähden itse hiukan lepäämään ennen yövuoroa.

Kiitos kun vierailit täällä!
 

22 kommenttia:

 1. Upeat sukat! :) Tuolla Dropsin sivuilla on kyllä mahtavia sukkaohjeita, ja vielä ilmaiseksi, varsinkin kirjoneulesukat on siellä tosi hienoja.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihastuttavat sukat. Dropsissa tänään juuri selailin päätymättä mihinkään ratkaisuun, mutta kiva kuulla että muutkin sen ovat hoksanneet.

  VastaaPoista
 3. Upeat sukat. Lämpöiset ja näyttävät!

  VastaaPoista
 4. vähäks on hianot !!! mää näitä ihailinkin jo muualla :)

  VastaaPoista
 5. Taas niin hienot sukat. Kyllä mä kirjoneuleen vielä selätän ja teen jotain tuollaista. Nyt harjoittelen Riihivillan lapasilla.

  VastaaPoista
 6. Tosi hienot taas! Kyllä sinulta sujuu nuo kuviot. Ihailen tuossa kollaasissakin valkoista pitsiliinaa vasemmalla. Aivan upea sekin.

  VastaaPoista
 7. Hui kauhistus, että on taas niin hienot sukat. Minulle tulee mieleen upea hiihtosukat lapsuudestani. Oli aivan pakko kirjoittaa jotain muuta alkuun kuin voi että miten kauniit.
  Onnellista ja hyvää alkanutta vuotta 2013

  VastaaPoista
 8. Oletpa taas aikaan saanut tosi upeet sukat.

  VastaaPoista
 9. Hienot sukat. Tuohan on se sama malli jota minä vähän modasin ennen joulua kun tein ne tyttösen säärystimet.
  Ihan turha on mitään neulelehtiä tilailla, Dropsin ohjeita on niin paljon, että ellei sieltä löydy, ei löydy sitten muualtakaan.

  VastaaPoista
 10. Nyt tuli järkytys ja sydämen pysähdys. IHANAT

  VastaaPoista
 11. Siellä se taas motkottaa, vaikka on saanut aikaiseksi kerrassaan kauniit polvisukat!

  VastaaPoista
 12. Upeat sukat! Nyt sitten hame ja uudet sukat päälle ja tunturin rinteeseen telemarkia laskemaan.

  VastaaPoista
 13. Hienot sukat :) Täällä olisi sinulle tunnustus: http://kaikkeamitakuvitellavoi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 14. Aivan upeat sukat kuten sinun tekemät ovat yleensäkin =))

  VastaaPoista
 15. Ihanat sukat ja oikein tyylikkäät. Voisit tuoda näitä myös työpaikalle myyntiin tai pitää kotikutsut.... Tietenkin jos vaan sulla on näitä liikaa..... :)

  VastaaPoista