keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Krookukset

Maaliskuu on hurahtanut pikavauhtia melkein puoleen väliin, intouduin ompelukoneeni kanssa touhuilemaan ja tietty se aika illalla on pois neulomisesta. Mutta jo viime viikolla höyryttelin sukat jotka neuloin "yövuorokäsityönä" omakehräämästä villasta:


 Malli: Crocus socks, Wendy D.Johnson: Toe-up socks for every body.


Lanka: oma kehräys, Chewiot 100% (407m/100g)
Puikot: 2,5

Käytetty koko vyyhti, joka riitti hyvin noin 38 numeroisiin sukkiin. Aloitettu varpaista aivan ohjeen mukaan, jouduin jo purkuhommiin heti alkumetreillä kun aloittelin kokoa M joka osoittautuikin vähän liian isoksi eli näissä nyt pitsikaavio S ja koko onkin just eikä melkein.



Lumet ovat lähteneet vesisateiden myötä lähestulkoon kaikki ja tälläkin hetkellä on niin ihanan aurinkoista, harmitus vain tuo kolea voimakas tuuli joka ilmaa viilentää. Laitan tapani mukaan tuohon alle vielä kuvat kehräämättömästä villasta sekä valmiin lankavyyhdin.


Minulla on jotakin kummallisuuksia näiden riviasetusten kanssa kun tuppaavat omin luvin säätelemään itseään, mutta älkää välittäkö toivottavasti tekstistä saa selvää vaikka rivivälit vähän hyppelehtivätkin.

Mukavaa ja aurinkoista maaliskuuta juuri sinulle!

9 kommenttia:

  1. Aurinkoiset sukat; sopivat hyvin säätilaankin :)

    VastaaPoista
  2. Keväällä tarvitaan väriä, ettemme näyttäisi niin kalpeilta talven jäljiltä!

    VastaaPoista
  3. Upeat! Ja vielä itsekehrätystä - iihanaa!

    VastaaPoista
  4. On sinusta tullut niin taitava kehrääjä että jään toiseksi suosiolla. Itse en ole varmaan yli kahteen vuoteen pyörittänyt rukkia yhtään.
    Sukat on taas taattua hienoa laatua.

    VastaaPoista