lauantai 21. marraskuuta 2015

Leinikki


Pitkästä aikaa tein nopsan pikkuliinan, tämäkin Herbert Nieblingin kansiosta Kunststrickmuster Elegante Decken josta edellinenkin pikkuliina, malli Butterblume. Liinan halkaisija on 38 cm ja Novitan valkoista virkkauslankaa kului 2,5 puikoilla 18g.
 
Hiukan on jo aikaa kulunut viimeisimmästä pikkuliinasta, sen sijaan puikoilla on ollut jo yli vuoden saman suunnittelijan Dornröschen, siinä olen jo kerroksella 256 ja jäljellä maaliin on kerroksia vielä 102, neulominen on hidasta yhdellä kerroksella on 8 mallikertaa ja silmukoita vähän yli 1200, viimeksi kun laskin muutama kerros takaperin niin tuo lukema oli 1152s. Aikanaan valmistuu ja sitten siitä projektista kuvia tänne.
 
Iloisen viestin sain eilen Riitulta Koti männikössä- blogista, olin taannoin osallistunut Riitun blogiarvontaan ja yllätys yllätys olinkin onnettaren suosiossa ja voitin lankapalkinnon eli jotakin ihanaa tulossa niistä sitten tulevaisuudessa.

Tänään aamusta heti meillekin tänne etelärannikon tuntumaan sadellut hiljalleen lunta, vai liekö räntää, mutta valkeaa kuitenkin, toivottavasti hiukan jää maanpintaan valostuttamaan tätä pimeyttä.

Mukavaa viikonloppua juurikin sinulle ja kiitos kun vierailit blogissani.
 

9 kommenttia:

 1. Oi miten kaunis pikkuinen liina :)

  VastaaPoista
 2. Kunpa sattuisin joskus tulevaisuudessa näkemään kun bloggaat liinaprojektistasi kuvia. Yhden tosi ison olen kerran tehnyt ja harmitti hurjasti kun se oli kuitenkin liian pieni mun pöydälle. Noh, pääsi se sitt hyvään kotiin kuitenkin.
  Onnittelut lankavoitosta.

  VastaaPoista
 3. Kaunis pikkuliina, siinä on talven tunnelmaa!

  VastaaPoista
 4. Ihana pikkuliina, tulee ihan lumihiutale mieleen :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis liina ja ihania sukkia on myös puikoiltasi pudonnut.

  VastaaPoista
 6. Kaunis liina. Mekin saimme lunta, mutta katsotaan viekö keskiviikko kaiken pois ..

  VastaaPoista