Keittokirjojani

100 Fondant animals for cake decorations  Penman Helen
1000 Recetas de cocina Española  Servilibro
Aasian keittiö  Tan Terry
Albanian Cooking  Sini Tatjana
Aloittelevan Amorin keittokirja  Valio Oy 1998
Alussa oli sipuli, sipulireseptien parhaat keittiömestarin tapaan  Kerkkänen Petri - Vesikansa Saara
A Taste of Arabia, recipes and customs from Arabia and beyond  Kirkness Parker Jessie
A Taste of Mauritius, Little secrets of our cuisines  Daswani Sandy
Aura, kihkeä kyllä  Luomajoki -Melasniemi,  Valio Oy
Bulgarian National Cuisine the 50 most popular recipes  Avramova - Lazarova - Chausheva
Cake Pops by Bakerella  
Cake Pops  Bakes Molly
Cakes in Bloom, the art of exquisite sugarcraft flowers  Porchen Peggy
Cardamon and Lime Recipes from the Arabian Gulf  Al-Hamad Sarah
Celebrate with a cake!  Smith Lindy
Chinese cookbook, yan-kit´s classic  Roden Claudia
Chinese Cantonese Cooking  Hsiung Deh-Ta
Cocktailpalat  Le Cordon Bleu
Colettés birthday cakes  Peters Colette
Cretan Cuisine for everyone  Lambraki Myrsini
Decorating Cakes  The Wilton School
Eric Lanlards master cakes  Lanlard Eric
Glamour cakes  Lanlard Eric
Herkkuja Mikrosta  Kauppiaitten Kustannus Oy 1989
Herkutellaan yhdessä, miten kutsut onnistuvat   Valitut Palat 1987
Herkutellaan kalalla  Olsson - Erlandsson - Sahlén
Herkuttelijan iltapalat  WSOY 1981
Herkuttelijan kastikekirja  Art House
Huippukokki  Karmavuo Risto
Italialainen keittokirja  Pekkanen Inna
Itämainen keittiö   Hsiung - Fernandez - Wheeler
Japanesen and Korean Cooking  Periplus
Juhlitaan yhdessä  Valio Oy 2004
Juusto ja Viini   Valio Oy, Alko Oy 1998
Jälkiruokakakut ja hedelmäpiiraat  WSOY
Jälkiruoat  Le Cordon Bleu
Kakku Helmen Juhlakakut  Penttilä Pia
Kakkuja ja torttuja  Wolter Annette
Kakkutaidetta Kotikeittiössä  Iivanainen Emma
Kalaruokia ja meren herkkuja  WSOY 1981
Karpin keittokirja  Luotonen Katriina
Karppaa kevyesti  Hallén Anna
Kasviskeittokirja  Kauppiaiden Kustannus Oy 1989
Keittotaidon Akatemia  Le Cordon Bleu
Keittotaito  H.Koskimies - E.Somersalo (WSOY 1933)
Kodin ruokavuosi, neljä vuodenaikaa  Valio Oy
Kotilieden suuri säilöntäkirja
Kotisäilöjän kirja  Kytövuori - Hopsu-Neuvonen - Karttunen   Marttaliitto ry
Kotoinen Pitopöytä  WSOY 1981
Koulun keittokirja  Reinilä-Hellman Edit  (Otava 1923)
Kultainen Keittokirja 1-4  WSOY
Laatua leivontaan  Peltomäki - Välimäki - Minni - Koponen
Lahjoja keittiöstä  Rigg Annie
Leivät ja vehnäset  WSOY 1981
Ludvig XIV:n parsasta Hollywood-salaattiin  Ekroos Gunvor (WSOY 1958)
Lämpimäisiä  Valio Oy 1997
Maailman parhaat kakut  Gummerus 1996
Macaron-leivokset  toim Gummerus
Makumatka kevyeen kotiruokaan  Diabetesliitto
Marja- ja säilöntäopas  Tiainen - Elonen - Kilpi  (1987)
Martan marjaherkut  Marttaliitto ry 2002
Maukasta porsaanlihasta  WSOY 1981
Melkein kivikautinen keittokirja  Suuronen-Gelb, Johansson
Ohukaisia  Kauppiaitten Kustannus Oy 1990
Olive Oil Nutrition and good health, 155 Greek traditional recipes  Sandilou Maria
Otavan Suuri Keittokirja  Otava 1993
Over 100 of Caribbean recipes  Pro publishing inc.
Pala kakkua - ja paljon muuta  Lindholm Leila
Parasta Kotiruokaa  Liimatainen Aura
Parhaat täytekakut  Joutjärvi Marita (Kodin Kuvalehti)
Parhaat leivonnaiset  Otava 1994
Pasta ja muut Italian herkut  Kodin Kuvalehti
Penninvenyttäjän keittokirja  Marttaliitto ry
Perfect party cakes made easy  Deacon Carol
Portuguese cooking  English edition,  Bonechi
Pretty Witty Cakes, Book of sugarcraft characters  Witt Suzi
Pronto pronto! Herkutellen halki Italian
Ranskalaisia talonpoikaisruokia  WSOY 1980
Risotto ja panna cotta, Piemonten parhaat maut  Giacoletto - Haapio - Lehti
Sadonkorjuun juhlaa  Burgess Linda - Richardson Rosamond
Salaatit  Kauppiaitten Kustannus Oy 1991
Sata soppaa  Pohjanluoma Riitta
Sensacionales Sopas  Edimat Libros
Sokerileipurin Salaisuudet  Höijer Jenni - Löfgren Hanna
Soymilk Desserts  Shida Yasuyo
Suklaa, suuri herkkukirja  Bardi Carla
Sugar Roses for Cakes  Peck Tombi, Dunn Alan, Warren Tony
Suuri iltapalakirja  Toim. Järvelin Marja
Suuri Jälkiruokakirja  Kauppiaitten Kustannus Oy 1988
Suuri lihakirja  Kauppiaitten Kustannus Oy 1988
Suuri voileipäkirja  Kauppiaitten Kustannus Oy 1988
The best of Canary Island cookery  Vera Felisa - Remedios Sosa - Leal Ana - Yurena Diaz
The best of Indonesian cooking  Owen Sri
The best of Thai Dishes by Sisamon Kongpan
The Decorative Art of Japanese food carving  Nagashima Hiroshi
The famous Turkish cookery  Minyatür yayilari
The International school of sugarcraft Book one  Lodge Nicholas
The International school of sugarcraft Book two  LodgeNicholas
The International school of sugarcraft Book three  Ford Margaret - Lodge Nicholas
The Sushi menu book  Ikeda Publishing
Torttuja ja piirakoita  Kauppiaitten kustannus Oy 1991
Traditional Japanese recipebook with English Translation  Saito Tatsuo - Simoes Raul
Unelmakakut  Svensk Ulla
Vihannekset ja juurekset  WSOY 1981
Vuosisadan Keittokirja  Otava 1993

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti