keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Peukalokyydillä toistamiseen


Viime viikon maanantaina aloittelin jälleen työt lähes vuoden kestäneen tauon jälkeen, ystäväni ja työkaverini Tarja ilahdutti minua mukavalla lankalaatikolla:


Niinpä, Dropsin Alpakkaa 450g, värikin aivan ihana. No, kysymys ei suinkaan ollut yltiöilostumisesta työhönpaluustani johtuen vaan hänen jo aiemmasta lankahankinnastaan joka ei sitten kuulema kovasti puhutellutkaan, langat eivät olleet säilytyksessään sittemmin kertoneet miksi olisivat halunneet neuloutua.  Lupauduin tarjoamaan lankakerille uuden kodin, ehkä ne täällä meillä saavat sanottua miksi tahtovat.
 Koskapa kamuni ei tahtonut keräsistään rahallista korvausta niin tarjottuani sukkia tai sormikkaita tai huivia tai...mitä minulla nyt onkaan valmiina niin hän saikin sitten toivottua että sellaisen kapean ja pitkän kolmiohuivin, jonkun sinisen tai jonkun..Malli: Hitchhiker, täältä.
Lanka: Zitron Trekking Hand Art (25% polyamidi, 75% villa), väri Atlantik 506
Puikot: Pyöröpuikko 3,5
Mitat: 170x30cm
Langanmenekki: Koko vyyhti

En pingottanut valmista huivia ettei pehmeä ainaoikein-neule menisi kovin littanaksi, huivi lepäsi yön yli kostean pyyhkeen alla kodinhoitohuoneen pöydällä, onkin nyt ihanan pehmeä. Otan huivin huomenna töihin mukaani saapi nähdä sitten vaihtaako se omistajaansa.


Voi kiitos teille ihanat lukijat villatakkini kommenteista ja mukavia syyspäiviä, jospa nuo sateet jo alkaisivat pikkuhiljaa hellittämään.

9 kommenttia:

 1. Ihana huivi, tuo malli kiehtoo minua. Hyvän väristä lankaa olet saanut.

  VastaaPoista
 2. Ihania lankoja <3 Sulla on niin kauniita käsitöitä täällä esillä <3

  VastaaPoista
 3. Voi miten kaunis huivi! Ja langat just minunkin värisiä.....

  VastaaPoista
 4. Hyvät kaupat olet tehnyt: Dropsin alpakka on minulle ainakin hyvin mieluisaa lankaa ja lahjoittaja saa tosi kauniin huivin!

  VastaaPoista
 5. Tuo sinun otsikkokuva on ihana kun saa katsella sinun taideteoksia. Hyvänvärista lankaa sait.Kiva on tuo pieni huivikin

  VastaaPoista
 6. Nätti pieni huivi! Minusta tuntuu, että minulla on myös tuota lankaa jossain...

  VastaaPoista
 7. Hyviä työhetkiä ja toivottavasti kaikki menee hyvin. Tuo lanka on tosi kivan näköistä.

  VastaaPoista
 8. Mukavaa työn täyteistä aikaa. Ihanat nuo langat

  VastaaPoista
 9. Tuo otsikkokuva on mielenkiintoinen, monenlaista pitsiä mukavasti esillä.

  VastaaPoista