perjantai 30. marraskuuta 2012

Vielä Japanissa turuilla ja toreilla
Mennään vielä hetkeksi Tokioon, vähän ostoskaduille. Yllä ensin kuva Nijubashin sillasta, takana häämöttää keisarillinen palatsi. Ensimmäisellä Tokion matkalla sain tästä kohteesta kauniin valokuvan kun vallihaudassa uiskenteli joutsenia.

Laitan tähän päivitykseen muutamia kuvia ostoskaduilta ja tavarataloista, joka paikassa ei saanut kuvata mutta ne mistä on kuvat napattu niihin olen saanut luvan, mm Okadayan tavaratalossa oli valokuvauskielto.


Voisi kuvitella että tuossa yläpuolella olisi kauniita kangaspakkoja vieri vieressä, mutta ei ole, vaan ihastuttavia Japanilaisia paperiarkkeja Shinjukun Tokyo Hands-tavaratalosta.


Samasta kaupunginosasta, matkalla metroasemalle, nappasin kuvan valaistuista puista.
Käydään välillä Kiddyland-lelukaupassa Harajukun kaupungisosassa: Tungos oli uskomaton sunnuntaipäivänä, tuntui että lähes kaikki Tokiolaiset  olivat tulleet leluostoksille, leluja oli kuudessa kerroksessa - aivan mieletön paikka. Kuvat ovat vähän sellaisia että katsotaan mistä vaan saa napattua. 


Sushia ruokakaupassa Uenossa, näitä ostettiin iltapalaksi, tässä vaan murto-osa tarjonnasta:
Käydään vielä Kappabashi-dorilla nauttimassa leivoksia, oluita ja jäätelöpalloja:
Kaikki silikonia mutta ah, niin aitoja näöltään ja niin kalliita! Olutlasillisten hintahaarukka oli n. 50-140€/kpl.
Sitten tavaratalojen ruokaosastojen konditoriakojuihin, mikä on mistäkin sitä en enää muista kun niin monessa kävimme, joka päivä juotiin teet, kaakaot tai kahvit jonkun herkkuleivonnaisen kera: 

Meren eläviä ruokatorilta:


Kuvamatka päättyy tällä kertaa tähän, matkalaukut on laitettu säilöön odottamaan taas seuraavaa kertaa. 
Alla kuva vaatimattomasta hotelliaamiaisesta, majoneesipohjaista nuudelisalaattia, riisikakkua, misokeittoa, pullamainen vaalea leipäsiivu ja kuppi kahvia ja tietenkin syömäpuikoilla.


Mukavaa viikonloppua juuri sinulle ja kiitos kun vierailit täällä!
8 kommenttia:

 1. Kiitos oli tosi hurmaavaa katsella sinun matkakuvausta. Nuo ruuat varmistaa jotta laihtua et voi.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana kuva-sight-seeing, kiitos kun laitoit tänne. Tuo on jännää, että kaikki on valmiiksi annosteltuja ja sitten vaan valitaan.
  PS. ompelukoneesta: sain vuosi sitten synttärilahjaksi Janome 7700 tilkkukoneen. Aivan ihana kone.

  VastaaPoista
 3. Ihastuttavia matkakuvia! Voisin heti lähteä...

  VastaaPoista
 4. Kyllä Japanissa on aivan mielettömästi kaikkea. Näkyy,että ovat järjestyksen ihmisiä,kun kaikki niin suorissa riveissä. Ystäväni,jotka Japanissa ovat asuneet,niin sanovat japanilaisten olevan perusnuukia ja että kierrätys on siellä huipussaan. Roskat pitää kotona lajitella eri paikkoihin ja viedä pussukat sitten niille määrättyihin keräyspisteisiin. Roskapussien päälle pitää kirjoittaa oma nimi,joten tiedetään kenen roskat ovat kyseessä. Näin he valvovat roskien lajittelua.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kakuista! Nauruksi pistivät nuo oranssit pikkupadat hedelmätäytteineen ;) Otin palan kaikkia. Terkkuja muuten Dubaista.

  VastaaPoista
 6. Kiitos Japanin kierroksesta. Sinulla ollut taas ihana matka. Mutta mä jatkan matkaa sivuillasi etsien sukanmallia... :)

  VastaaPoista
 7. Ihana matka varmastikin. Onkohan 6-kerroksisuus jotenkin vakio? symbolisoiko jotain? Sulla 6kerroksinen lelu- ja kangaskauppa. Kun me käytiin pari v sitten Osakassa, oli ihana 6-kerroksinen kirjakauppa ja 6-krs askartelukauppa. Jännää :)

  VastaaPoista