maanantai 27. heinäkuuta 2015

Ompeluelämää
Intouduin ompelemaan alusvaatteita kun vierailin Roksiloita-blogissa jo monta kuukautta sitten, kaavat ja tykötarpeet ovat odotelleet kaapissa vain työhön tarttumista. Koska tämän kesän säät ovat olleet mitä ovat niin ei ole suurikaan kynnys surruttaa ompelumasiinoita välillä. Nämä pienet vaatekappaleet syntyvät hetkessä eikä kangasta mene juurikaan paljon. Kaavat sekä liiviompeluun tarvittavat lisätarvikkeet löytyvät Make Bralta. Sieltä on katsottavissa myös selkeä video-opastus eri ompeluvaiheista. Näissä punertavissa Balconette-liiveissä on käytetty pinkkiä ohutta ja napakkaa lycrakangasta ja kuppien päällyskangas on ohutta trikoota jossa joukossa vähän elastaania.


Mustakuviollisten liivien liivien kangas on esipestyä Japanilaista printtiä Tokion tuliaisena, taitekuminauhassa vähän kullan kimallusta kuin kankaassakin, lisänä mustaa lycrakangasta.

Koska alusvaateompelu on todella koukuttavaa niin tein vielä kolmannetkin:


Tällä kertaa hempeämmät.

Kiitos jälleen vierailusta blogissani. 

6 kommenttia:

 1. Kerrassaan hienoja; eivät yhtään häpeä liivikeskuksen valikoimalle.

  VastaaPoista
 2. Kylläpä oletkin nättejä liivejä saanut aikaiseksi. Minä en tähän ikään ole yksiäkään ommellut vaikka pystyisinkin ompelijan koulutuksellani.

  VastaaPoista
 3. Kauniita ja eihän noista edes erota että olisi itse tehtyjä. :)

  VastaaPoista
 4. Hienoja, kerrassaan upeita. Olet oikein monitaituri.

  VastaaPoista
 5. Niin nättejä ja varmasti saa myös oikean kokoiset, kun itse tekee. Täytyy joskus kokeilla.

  VastaaPoista