sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Postikorttiterveisiä Etelä Koreasta


Pari viikkoa sitten kotiuduin Etelä Korean Seoulista, laitan muutaman kuvan matkastani.
 
  Lämpötila oli plussan puolella, lähellä nollaa, yhtenä päivänä pakkasen puolella ja hiutaloi jopa hiukan lunta, mikä oli siellä epätavallista. 

Seuraavat kuvat ovat Gwangjang Marketista josta löytyi melkein mitä tahansa, vaatteita, kankaita, Hambogeja, kaikenlaisia ompelutarvikkeita mm.   
 


Pitsiä, kaiken värisiä ja levyisiä ja niin kauniisti esillä:
 
Ja tietty myös ruokatarvikkeita ja valmista ruokaa:

Vielä kävimme Dongdaemun shopping centerissä joka muodostui viidestä eri rakennuksesta joissa kussakin oli monta kerrosta, suurimmaksi osaksi erilaisia kangaskauppiaita osalla myytävät artikkelit pakalla ja osalla kangasnäytteet ja jos halusi niistä jotakin niin se oli noudettavissa seuraavana päivänä, tuohon en alkanut, tokkopa olisin edes löytänyt samalle myyjälle takaisin paikka oli kuin kuhiseva muurahaispesä täynnä ihmisiä ja toinen toisissaan, kylki kyljessä myyntikojuja, tosin kaikki numeroituja ettei tuo löytäminen tietysti ihan toivotonta olisi ollut ja ihmiset siellä ystävällisiä ja auttavaisia vaikka englanninkielen taito jossain aivan olematon.

 Vielä muutama iltakuva:
 Kiitos jos jaksoit olla mukana tällä kuvamatkalla.

 

6 kommenttia:

 1. Ei taida sellaista käsityötä olla johonka tuolta ei materiaalia löytyisi. Olikohan kaikki langat, joita kuvissakin näkyy, keinokuitua vai oliko esim. silkkisekoitteita tms. parempaa lankaa.

  VastaaPoista
 2. Hienoja kuvia! Materiaalivalikoimaa minäkin ihailin :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos matkasta minulle täysin uppo-outoon maahan!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kuvista. Empä olisi osannut kuvitella noin valtavia valikoimia ja kaikkea mahdollista. En osaisi varmaan ostaa mitään. Taas maailmani avartui.

  VastaaPoista
 5. Kiitos tilaisuudesta vierailla kuvien kautta mielenkiintoisessa maassa. Tuolla voi ajatella matkailijalle tavarataivaan aukeavan.
  Kauniit sukat edellisesssä postauksessa! Piti ensin tuijotella silmät ymmyrkäisinä. Upeat!!

  Mukavaa alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
 6. Kiitos tilaisuudesta vierailla kuvien kautta mielenkiintoisessa maassa. Tuolla voi ajatella matkailijalle tavarataivaan aukeavan.
  Kauniit sukat edellisesssä postauksessa! Piti ensin tuijotella silmät ymmyrkäisinä. Upeat!!

  Mukavaa alkanutta vuotta!

  VastaaPoista